Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...

Bine v-am găsit! ...bine m-aţi găsit...
La această adresă, aţi găsit locul unde vă voi povesti despre mine şi despre interesele mele. Viaţa mea şi a comunităţii croate din România. Aşa cum am spus şi în caseta "despre mine", sunt cetăţean român de etnie croată. Sunt originar din chiar "Capitala" croaţilor din România, adică din Caraşova, judeţul Caraş-Severin.
Ei, daca ar fi să vorbim despe croaţii din România şi despre locul meu, ar trebui să vă povestesc foarte multe lucruri. Avem o istorie de sute de ani, pe aceste meleaguri. Unii susţin ca am fi venit aici acum multe sute de ani, alţii susţin că suntem aici dintotdeauna, doar că am învăţat limba datorită călugărilor franciscani croaţi şi catolici, care au avut aici la Caraşova o foarte puternică bază. Să nu uităm că localitatea Caraşova a fost la un moment dat, una dintre cele mai importante localităţi din această zonă! Nu mă pot pronunţa. Parcă i-aş lăsa pe istorici să spună exact adevărul.
Ceea ce se poate vedea acum, cu ochiul liber, este o localitate frumoasă ca o perlă, cu oameni harnici şi inteligenţi care ar putea să facă cinste oricărei localităţi din Europa. Comunitatea mea, este concentrată mai ales în cele şapte sate predominant croate (Caraşova, Iabalcea, Nermed, Lupac, Clocotici, Vodnic şi Rafnic). Dar suntem foarte mulţi în Reşiţa, în Tirol, Slatina Timiş, Timişoara, Bucureşti. Să nu uităm că ne-am răspîndit prin toată Europa, de la Zagreb şi Viena pînă în Madrid, Londra şi dacă ne căutăm bine, o să găsim de-ai noştri chiar şi la Chicago sau prin Australia. Şi nu veţi auzi lucruri rele despre noi. Suntem oameni cinstiţi, catolici foarte credincioşi, harnici la muncă. Dar să ne vezi la învăţătură (aproape că nu mai este casă care să nu aibă câte un student sau absolvent de facultate!). Şi-apoi ştim să ne trăim şi viaţa, ştim să ne distrăm dar mai ales să împărţim bucuria cu oaspeţii noştri, pentru că sîntem nişte oameni primitori şi deschişi.
În orice caz, sunteţi bine-veniţi pe blogul meu. Aici voi posta orice voi simţi că este util comunităţii mele. Voi spune lucruri care sunt de laudă, dar şi lucruri care trebuie spuse ca să fie corectate. Voi arăta cu degetul pe cei care cred că nu pot fi arătaţi şi voi lăuda pe cei ce merită cu adevărat. Vă mulţumesc că mă vizitaţi. Vă mulţumesc că îmi veţi fi prieteni, musafiri, colegi, camarazi sau ceea ce veţi considera domniile voastre că vreţi să fiţi. Criticaţi-mă dacă veţi observa lucruri pe care m-am grăbit să le arăt şi nu sunt aşa cum am crezut eu. Ajutaţi-mă să arăt acele lucruri care trebuiesc arătate. Nu caut doar binele şi frumosul numai ca să se creadă că nu mai există probleme, dar nici nu voi căuta numai răul, minciuna şi duşmănia. Voi încerca să caut adevărul. Calea care să ne ajute să fim noi. Noi cei vechi şi noi cei...noi! Sună bine? Poate o să reuşim împreună să fim mai buni.
Vă mulţumesc pentru vizită!



sâmbătă, 10 martie 2018

Locuri de muncă prin reţeaua Eures

 Toate ofertele valide (interogare la data de : 09.03.2018 ) 

Nr. oferta Tara Regiune Localitate Firma Ocupatie ISCO COD COR NACE CAEN Nr posturi Descriere loc munca Cerinte loc munca Limbi straine Salariu Alte beneficii Durata contract Termen valabilitate oferta Consilier eures e-mail Telefon Mod de aplicare

4436 Belgia Flandra/ provincie Flandra de vest 8840 WESTROZEBEKE WESTVLEES NV CIONTOLITOR TRANSATOR CARNE 7511 1511 10 Compania cauta lucratori in abator. Activitati realizate in cadrul abatorului: taierea carcaselor; dezosarea partilor mai mici din carcasa; pregatirea comenzilor. nu sunt cerinte speciale privind studiile sau calificarile; este necesara experienta in domeniu; persoana abila; motivata- este o calitate la fel de importanta ca experienta; fara afectiuni fizice; lucrator cu precizie si foarte igienic; este necesara detinerea propriul mijloc de transport- intrucat locul de munca poate fi accesibil doar cu masina; vorbitor de limba engleza sau franceza. limba engleza sau franceza minim 13 euro brut/ora rambursarea cheltuielilor de transport; de la cantina companiei se poate cumpara mancare proaspata la preturi accesibile; se ofera ajutor in realizarea tuturor documentelor necesare angajarii; contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 01.05.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza si adeverinta medicala cu mentiunea apt de munca, mentionand in titlul email-ului "Meat cutter/deboner" la urmatoarele adrese de email: hrm@westvlees.com si bc_eures@bc.anofm.ro. Doar persoanele selectate vor fi contactate .

4464 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY ELECTRICIAN DE INTRETINERE SI REPARATII 7411 781 1 Angajatorul este lider mondial in fabricarea carucioarelor si valizelor pentru scopuri diferite. Cel mai adesea cunoscut pentru calatorii, dar si pentru laptop-uri sau valize mici. Pentru departamentul tehnic, se cauta un electrician intretinere. Sarcini: intretinerea preventiva; intretinerea curativa; repararea senzorilor si detectoarelor; cautarea cauzei pentru defectiuni, analiza si reprogramarea PLC; modificarea catorva parametri la masini si roboti la fiecare nou proces de productie; instalarea completa si configurarea completa a masinilor si robotilor noi; efectuarea unei table noi si scrierea unui program nou pentru masinile noi; intretinerea matritelor pe injectie; reinoirea componentelor masinilor si robotilor. invatamant secundar tehnic; bune cunostinte de limba engleza; cel putin 2 ani experienta; buna cunoastere a a comenzilor programarii PLC (Siemens S7 si S5), cunoasterea Alen Bradley sau Eaton este de asemenea acceptata, dar va necesita o perioada de instruire mai lunga; cunostinte puternice in calitate de electrician intretinere; capacitate de a lucra independent; cereativitate si gasire de solutii; fire practica; disponibilitate de a lucra in 2 schimburi limba engleza- bine 14,71 euro brut/ora 10 % bonus pentru lucru in ture+ rambursarea cheltuielilor zlnice pentru transportul catre locul de munca contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "MMAINTENANCE ELECTRICIAN" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4465 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC (STRUNGAR/FREZOR) 8121 781 1 Compania cauta operator CNC (strungar/frezor)pentru productia de piese unice pentru toate tipurile de industrii, in toata Belgia. Principalele responsabilitati vor fi: setarea masinilor cu comanda MAZATROL, pe baza unui plan tehnic ; rularea productiei pe masinile MAZAK; programarea automata a masinii CNC; strunjire si frezare; verificarea tolerantelor aparatelor de masurare: micrometru- calimetru vernier; reglarea parametrilor din program daca este necesar; nu se efectueaza lucrari de serie. nu exista ceinte speciale de studiu; cunoasterea limbii engleze bine; permis de conducere categoria B; experienta in setarea masinilor CNC; experienta si cunostinte in utilizarea masinilor MAZATROL; cunoasterea tolerantelor mici (H7); experienta cu diferite instrumente de masurare, inclusiv masurarea in interior. limba engleza- bine 15,4821 euro brut/ora 0,316 bonus pentru pensie; 6,91 euro/zi vouchere de masa+ rambursarea cheltuielilor zlnice pentru transportul catre locul de munca contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC TURNER / CNC MILLER" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4466 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY SOFER CAMION CE MASINI AGRICOLE 8332 781 1 Compania cauta soferi de camion CE, care au experienta de conducere cu transport logistric sau camioane cu stivuitor sau macarale. Compania este situata in Wetteren si este activa in Benelux si in partea de nord a Frantei. Principarele responsabilitati: traseul incepe zilnic din Wetteren; se va efectua transport catre toti cientii si furnizorii din Benelux/Franta; se vor planifica traseele conform programelor de livrare, folosind GPS; se vor completa documentele CMR si jurnalul de bord; se vor inspecta vehiculele pentru probleme mecanice si de siguranta si se vor intretine preventiv; se vor introduce datele in sistemul de imbarcare; se vor transporta stivuitoare sau macarale; este solicitata cunoasterea limbii engleze/ franceze; experienta in transportul masinilor agricole reprezinta avantaj. nu sunt cerinte speciale privind studiile; cunoasterea limbii engleze/ franceza- conversational; cel putin 2 ani experienta ; permis de conducere categoria CE. Soferul de camion CE are o munca fizica intensa si exigenta; el va ridica, trage si gestiona echipamente si obiecte grele; va trebui sa lucreze pe orice vreme si trebuie sa fie pregatit atat pentru caldura cat si pentru frig; se poate astepta la incepere de tura dimineata devreme sau seara; disponibilitate pentru invatarea limbii olandeze; flexibilitate in ceea ce priveste programul si de asemenea in privinta sarcinilor si indatoririlor; veti conduce un camion nou, cu cabina proprie; stare fizica buna, experienta in domeniul transportului de masini agricol; traseul este diferit , vor fi drumuri de o zi, niciodata prelungiri peste noapte. limba engleza/franceza- conversational minim 11,5210 euro brut/ora prima extra net 1,3920 euro/ora (ARAB)+ prima pentru noapte+ rambursare cheltuieli de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "TRUCK DRIVER CE , AGRICULTURAL MACHINERY" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4467 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY SOFER CAMION CE+ADR (categoria I si II) 8332 781 1 Se cauta soferi de camion CE cu ADR pentru o afacere de familie specializata in transporturi in Antwerp. Activitatea presupune: transportul de marfa (toate tipurile de containere si produse); repararea rezervoarelor (tipuri de cisterne: lichide, pulberi, gaze, speciale) pentru societatile de leasing, operatorii rezervoarelor de tancuri si proprietarii rezervoarelor industriale. Calitatea, siguranta, durabilitatea si concentrarea asupra clientilor sunt valorile companiei. Se cauta sofer de camion CE si ADR pentru transportul containerelor sau rezervoarelor, transportul lichidelor la nivel national sau international. Lucrari fizice implicate: tarare pe rezervor, descarcarea si incarcarea rezervoarelor, etc. nu exista cerinte speciale privind studiile; cunoasterea limbii engleze- conversational; cel putin 2 ani experienta; permis de conducere categoria CE si atestat ADR mare (categoriile (I si II); disponibilitate pentru efectuare de ore suplimentare; maturitate si o mare responsabilitate; abilitate de a efectua lucrari administrative de baza (CMR); abilitate fizica de a incarca si a descarca incarcatura; capacitate de a efectua inspectarea masinilor; posibilitatea de a lua camionul acasa. limba engleza- conversational negociabil in functie de experienta - contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "TRUCK DRIVER CE + ADR ( category I & II )" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4468 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY MECANIC CAMION IVECO (mecanic auto) 7231 781 1 Compania cauta mecanici de camion pentru mai multe garaje din Flandra, Veti lucra cu o varietate de camioane si camionete, vehicule mari. Veti inspecta, diagnostica si repara sistemele de franare, motoarele, componentele electrice, sistemele de directie, transmisiile si anvelopele. Principalele responsabilitati: urmarirea listei cu procedurile de inspectie; verificarea/testarea autovehiculelor pentru diagnosticarea defectiunilor; citirea si interpretarea rezultatelor testelor de diagnosticare, adesea utilizand cadrane, manometre si alte echipamente informatice; ridicarea camioanelor, autoutilitarelor si pieselor grele sau a echipamentelor folosind cricuri hidraulice sau dispozitive de ridicare; inspectarea sistemelor de franare, a mecanismelor de directie, transmisiile, motoarele si alte parti ale vehiculelor; intretinerea de rutina cum ar fi schimbarea uleiului, verificarea bateriilor si lubrefierea echipamentelor si peselor; ajustarea si alinierea rotilor, strangerea suruburilor si a studii secundare tehnice in mecanica sau experienta echivalenta, limba olandeza- bine, cel putin 2 ani experienta ca mecanic; persoana motivata, entuziasta, flexibila si punctuala, interesata de camioane si furgonete; lucrator in echipa dar si independent; cunostintele in electronica resprezinta avantaj; limba olandeza- bine in functie de experienta (13,27- 16,16 euro brut/ ora|) 5 euro /zi voucher pentru masa + rambursare cheltuieli de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga, 40 ore/ saptamana, ocazional se lucreaza si sambata 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "IVECO TRUCK MECHANIC" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4469 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC 8121 781 2 Compania este lider mondial in furnizarea de matrite pentru producerea de sticle. Ca urmare a extinderii activitatii se cauta 2 specialisti CNC pentru a lucra in 2 schimburi. Principalele responsabilitati sunt: setarea masinilor cu control Fanuc, pe baza unui plan tehnic; realizarea productiei pe masini DOOSAN- MORI SEIKI; efectuarea catorva incercari inainte de a porni productia finala; activitati atat de strunjire cat si de frezare; masurarea pieselor cu ajutorul instrumentelor speciale de masurare micrometru- calimentru vernier; regralea parametrilor din program, daca este necesar; rularea a 4,5 masini din zona dumneavoastra; serii de la 20 la 300 de piese. nu sunt cerinte speciale pentru studii; experienta in setarea masinilor CNC; cunostinte in utilizarea controlului Fanuc si in modificarea parametrilor din program; cunoasterea tolerantelor mici (H7); experienta in utilizarea diferitelor instrumente de masurare, inclusiv masurarea la interior; limba engleza- bine; permis de conducere categoria B. limba engleza- bine 15, 4821 euro brut/ora (minim 1990 euro brut/luna) 1,54 euro/ora bonus pentru lucru in ture + 0,316 euro/ora bonus pentru pensie + 6,91 euro/zi lucratoare voucher pentru masa + alocatie zilnica de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC OPERATOR" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4470 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC/ STRUNGAR 8121 781 1 Compania a evoluat din 1983 si este unul din cei mai importanti producatori internationali de flanse de inalta calitate. Doar prin perfectionarea permanenta a angajatilor si a proceselor compania reuseste sa furnizeze intotdeauna produse de calitate. In calitate de operator CNC/ strungar sunteti responsabil pentru: ingrijirea parcului de masini/ echipamente, a uneltelor, a unui mediu de lucru elegant; ajustati programele existente pentru obtinerea flanselor si efectuati o verificare , masurand conform instructiunilor. studii secundare tehnice; cel putin 2 ani experienta; limba engleza- bine; permis de conducere categoria B; permis pentru stivuitor; experienta in setarea masinilor CNC; setati masinile independent si produceti piese noi la standardele existente, apelati programele necesare, setati instrumentele de taiere si ajustati diametrul pentu anumite programe; va organizati sarcinile in mod eficient, sunteti rezistent la stres, foarte comunicativ, lucrati cu atentie, constiinta, in vederea rezolvarii problemelor; dispus ocazional pentru efectuarea de ore suplimentare. limba engleza- bine 14-17 euro brut/ora 10% bonus pentru lucru in ture+ rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC Operator / CNC TURNER" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4471 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY CUSATOR 7531 781 1 Activitatea presupune coaserea de saltele pe linia de productie. Activitatea se va realiza folosind o masina industriala de cusut. Sala de productie este impartita in trei satii de lucru. Prima statie :se coase partea superioara si inferioara a invelisului impreuna. Statia a doua: se coase compozitia la interior. Statia a treia: se cos marginile finale in cazul in care invelisul nu are fermoare- este statia cea mai solicitanta fizic. Dupa ce veti fi testat vi se va atribui o statie de lucru. Veti fi format la locul de munca. nu sunt cerinte speciale de studiu; limba engleza- bine; cel putin 2 ani experienta in domeniu- cusator; disponibilitate pentru a lucra in doua schimburi limba engleza- bine 11,3696 euro brut/ora 6% bonus pentru lucru in ture + 5,20 euro/zi vouchere pentru masa + rambursarea cheltuielilor de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga. Lucrul in ture este in prima saptamana zilnic de la 5:00 la 13:15 iar in a doua saptamana zilnic de la 13:15 la 21: 30 (vinerea pana la 18:55). 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "STITCHER / SEWIST / SEWER" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4472 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY OPERATOR CNC INDUSTRIA AUTO 8121 781 1 Compania cauta operatori productie in sectorul auto. Responsabilitati: inspectia si asamblarea pieselor din plastic pentru sectorul auto; responsabilitate pentru una sau mai multe masini dupa o instruire cu un angajat permanent; verificare manuala a calitatii produselor. studii secundare tehnice; cel putin 2 ani experienta; limba engleza- bine; experienta intr-un mediu de productie; persoana responsabila, matura, punctuala; stare fizica buna , lucrul in picioare nu este o problema pentru dumneavoastra; spririt de echipa si motivatie; atent la detalii; disponibilitate pentru lucru in ture ( 6-14 si 14-22) sau in tura fixa de noapte (22-6); disponibilitate pentru urmarea de cursuri in vederea invatarii limbii olandeze. limba engleza- bine 13, 0763 euro brut/ora 0,8630 euro/ora bonus pentru lucru in tura de dimineata/dupaamiaza, 2,6938 euro/ora bonus pentru lucru in tura de noapte + 7,5 euro/zi voucher pentru masa + rambursare cheltuieli de transport. contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC OPERATOR AUTOMOTIVE INDUSTRY" la urmatoarele adrese de email: 
international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4473 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY PROGRAMATOR CNC 8121 781 1 Angajatorul este lider mondial in fabricarea carucioarelor si valizelor pentru scopuri diferite. Cel mai adesea cunoscut pentru calatorii, dar si pentru laptop-uri sau valize mici. Compania cauta o persoana pentru departamentul de productie, care sa lucreze in doua schimburi. Departamantul se ocupa cu: fabricarea matritelor utilizate in companie pentru a face carucioarele si valizele; efectuarea unor lucrari pe matritele existente; fabricarea pieselor pentru masini. Responsabilitati: sunteti responsabil pentru pregatirea, configurarea si functionarea masinii de frezat CNC, pentru realizarea pieselor din otel sau aluminiu; pe baza unui plan tehnic in 2D si a unei liste de operatiuni, efectuati configurarea completa; determinati " punctul zero" si modificati cativa parametri si viteza; selectati instrumentele corecte; aliniati si intindeti piesa si uneltele; conduceti productia si lucrati foarte meticulos; efectuati masuratori regulate utilizand instrumente de masurare manuala; lucrati c studii secundare tehnice sau echivalent prin experienta; cel putin 2 ani experienta; limba engleza- bine; experienta intr-un mediu de productie (frezare, strunjire) reprezinta avantaj; intelegere tehnica buna pentru inserarea piesei la locul potrivit si pentru determinarea "punctului zero", respectand procesul, selectand instrumentele corecte si aliniind toate partile; abilitate de a lucra independent pe masina; cunostinte privind anumite controale- Mazatrol si Heidenhain si disponibilitate pentru invatarea unora noi- Fidia. limba engleza- bine 14,71 euro brut/ora 10% bonus pentru lucru in ture+ rambursarea cheltuielilor zilnice de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "CNC PROGAMMER" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4474 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY MECANIC CAMION SCANIA (mecanic auto) 7231 781 1 Compania este in cautare de mecanici camioane pentru mai multe garaje din Flandra. Mecanicul camion va efectua o varietate de sarcini pe camioane, vehicule mari si autoutilitare; va inspecta, diagnostica si repara sisteme de franare, motoare, componente electrice, sisteme de directie, transmisii si anvelope. Se va lucra pentru companii de transport de marfa generale si specializate atat in garaj cat si in locatie. Principalele sarcini sunt: urmarirea unei liste de verificare a procedurilor de inspectie; testarea autovehiculelor pentru a diagnostica disfunctionalitatile; citirea si interpretarea rezultatelor testelor de diagnosticare, adesea folosind cadrane, manometre si alte echipamente informatice; ridicarea camioanelor, autoutilitarelor si pieselor grele sau echipamentelor prin intermediul unor cricuri hidraulice sau de ridicare; inspectarea sistemelor de franare, mecanismelor de directie, transmisiile, motoarele si alte parti ale vehiculelor. diploma de mecanic auto sau o experienta echivalenta; cunoasterea electronicii reprezinta avantaj; mai multi ani de experienta ca mecanic; sunteti interesat de camioane si furgonete; lucrati atat individual cat si in echipa; sunteti motivat, entuziast, flexibil si punctual; experienta cu SCANIA reprezinta avantaj. limba engleza- bine 13,27- 14,71 euro brut/ora alocatie pentru transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "SCANIA TRUCK MECHANIC" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4475 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY MONTATOR SEMNALIZARE DE CALE FERATA (reglor montator) 7413 781 1 Montatorul de semnalizare cale ferata lucreaza in industria feroviara. Acesta trebuie sa aiba o intelegere solida a circuitelor, a dispozitivelor electronice de cale ferata, a sistemelor de comunicatii si a masinilor generale utilizate pe caile ferate. Responsabilitati: principale- lucrari de excavare, cum ar fi: saparea gropilor sau traseelor si ajutarea operatorilor de santier; saparea locatiilor de cablu si rularea cablului- tragerea cablurilor prin tavi de cabluri; lucrari de pregatire pentru electrcieni: montarea instalatiilor electrice pe stalpii de tractiune; se poate lucra in aer liber pe caile ferate de transport marfa si calatori, precum si in subteran pe liniile de metrou; vi se poate cere sa lucrati ore neregulate. Activitatea poate fi periculoasa datorita conditiilor de mediu, sigurantei transportului si a echipamentelor de medie si inalta tensiune. nu exista cerinte specifice privind studiile; cel putin 2 ani experienta in domeniu, limba engleza- conversational; permis de conducere categoria B; experienta in lucrari de asamblare, fara teama de inaltimi (10-15 metri); experienta in efectuarea sapaturilor; stare fizica buna; cunostinte de baza despre electricitate; placere pentru lucru in aer liber; nu aveti probleme cu lucrul in schimburi, noaptea sau in weekend; disponibilitate pentru invatarea limbii olandeze; disponibilitate pentru urmarea cursului VCA pentru a obtine certificatul necesar in domeniu. limba engleza- conversational minim 13,93 euro brut/ora 5 euro/zi voucher pentru masa + 25% bonus pentru lucru pe timp de noapte + 50% bonus pentru lucru sambata +100% bonus pentru lucru duminica + rambursare cheltuieli de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "RAILWAY WORKER SIGNALING" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4476 Belgia Flandra 1720 GROOT-BIJGAARDEN ADECCO INTERNATIONAL MOBILITY MONTATOR LINIE SUPERIOARA CALE FERATA (reglor montator) 7413 781 1 Montatorul de linie superioara cale ferata lucreaza pe liniile de sus ale caii ferate. Responsabilitati: plasarea impulsurilor de tractiune pe liniile superioare ale caii ferate care sunt utilizate pentru a transmite energia electrica la tramvaie, troleibuze sau trenuri; activarea la inaltimi de pana la 10-15 metri; instalarea, dezasamblarea si schimbarea partilor precum buzunare, structuri de sustinere, cabluri de sprijin si cabluri de actionare. nu exista cerinte specifice privind studiile; cel putin 2 ani experienta in domeniu, limba engleza- conversational; permis de conducere categoria B; experienta in lucrari de asamblare, fara teama de inaltimi (10-15 metri); stare fizica buna; placere pentru lucru in aer liber; experienta in realizarea cofrajelor; nu aveti probleme cu lucrul in schimburi, noaptea sau in weekend; disponibilitate pentru invatarea limbii olandeze; disponibilitate pentru urmarea cursului VCA pentru a obtine certificatul necesar in domeniu. limba engleza- conversational minim 13,93 euro brut/ora 5 euro/zi voucher pentru masa + 25% bonus pentru lucru pe timp de noapte + 50% bonus pentru lucru sambata +100% bonus pentru lucru duminica + rambursare cheltuieli de transport contract de munca pentru perioada nedeterminata, norma intreaga 30.04.2018 Alina Elena Popa bc_eures@bc.anofm.ro Angajatorul roaga sa aplice doar persoanele care corespund tuturor cerintelor enuntate de acesta in oferta. Se transmite CV in limba engleza, mentionand in titlul email-ului "OVERHEAD LINE ASSEMBLER" la urmatoarele adrese de email: international.mobility@adecco.be si bc_eures@bc.anofm.ro , prin telefon la nr: 32027529300. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

4495 Danemarca Jutland Diferite orase in Jutland DAO 365 A/S distribuitor de ziare si colete 4412 53 30 Activitatea consta in distribuirea catre clienti a ziarelor, revistelor si coletelor permis de conducere valid, categoria B cunostinte de limba engleza aproximativ 17 euro brut/ ora se asigura cazare in prima saptamana, iar apoi fiecare trebuie sa se intretina pana la plata primului salariu cel putin 6 luni 18.03.2018 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul model Europass, intocmit in lb. engleza, se trimite la adresa de e-mail: driftsservice@daoas.dk; important: cand trimiteti CV-ul, specificati faptul ca ati gasit locul de munca prin intermediul retelei EURES Romania

4417 Finlanda Sud - Vest Eura Euran Cafe Burger ospatar 5131 5610 1 activitate specifica, se lucreaza si in bucatarie limba engleza 9 euro brut/ ora cazare intr-un apartament, oferita de catre angajator 12 luni, cu psibilitate de prelungire 31.03.2018 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, intocmit in lb. englleza, se trimite la adresa de e-mail: 
eurancafeburger@hotmail.com, persoana de contact Serdar Demici
4434 Finlanda Sud - Vest Jarvenkylantie Jarventila OY lucratori sezonieri - culegatori de capsuni, zmeura si mazare 9211 11 12 culegerea fructelor si legumelor, in camp firma cauta persoane motivate, flexibile, cu o conditie fizica buna cunostinte de lb. engleza sau lb. rusa, nivel incepator 2.9 euro brut/cos capsuni/3 kg; 2,5 - 7 euro brut/cos mazare/5 kg; 4-8 euro brut/cos zmeura; 1200 -1500 euro brut/ luna; 12,5% indemnizatie de concediu, care se adauga la salariu cazarea se face la ferma, costul fiind de 135 euro/ luna ( pentru informatii suplimentare accesati www.jarvenkylamaatila.fi) de la inceputul lunii iunie si pana la mijlocul lunii septembrie 2018 15.03.2018 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, intocmit in lb. enlgeza, se trimite la adresa de e-mail: dana.herisanu@ag.anofm.ro. Persoanele pre-selectate de catre angajator pentru a participa la interviu vor fi anuntate de catre consilierul EURES din judetul de care apartin. Daca vor fi suficienti aplicanti, angajatorul se va deplasa in Romania (Pitesti, Arges), la mijlocul lunii martie, pentru a sustine interviul. In caz contrar, interviul se va sustine prin Skype

4482 Finlanda Estul Finlandei Varkaus Maki Service Engineering Oy sudor 7212 7830 10 instalarea si repararea pieselor cazanelor sub presiune; inlocuirea cazanelor sub presiune vechi experienta si calificare in materiale PED, TIG, MIG si sudura prin lipire; experienta in reparare: economizor, incalzitor, cazane de perete, cuptor si conducte pe abur; se lucreaza in ture, 8 -12 ore pe tura nivel de intelegere a lb. engleze 18 euro brut/ ora; plata salariului se face de doua ori pe luna angajatorul ofera cazare la hotel; costurile transportului vor fi decontate 3 - 6 luni; cotractul de munca incepe din 1 mai 2018 15.03.2018 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, intocmit in lb. engleza, se trimite la adresa de e-mail: marko.kinnunen@makiserviceengineering.com

4483 Finlanda Estul Finlandei Varkaus Maki Service Engineering Oy instalator 7126 7830 10 instalarea si repararea pieselor cazanelor sub presiune experienta in instalare si reparare pentru: economizor, incalzitor, cazane de perete, cuptor si conducte pe abur; se lucreaza in ture, 8- 12 ore pe tura nivel de intelegere a lb. engleze 18 euro brut/ ora; plata salariului se face de doua ori pe luna angajatorul ofera cazare la hotel; costul transportului de deconteaza 3-6 luni, contractul de munca incepe la 1 mai 2018 15.03.2018 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, intocmit in lb. engleza, se trimite la adresa de e-mail: marko.kinnunen@makiserviceengineering.com

4484 Finlanda Estul Finlandei Varkaus Maki Service Engineering Oy maistru sudura - instalare 3115 7830 2 instalarea si repararea pieselor cazanelor sub presiune responsabilitatea ca lucrarile sa fie executate la timp; responsabilitatea sigurantei echipei de lucru; lucrul atat cu echipa proprie, cat si cu echipa de proiect a angajatorului; experienta in instalare si reparare pentru: economizor, incalzitor, cazane de perete, cuptor si conducte pe abur; cunostinte bune IT; se lucreaza pe ture, 8 - 12 ore pe tura cunostinte de limba engleza, scris si vorbit 24 euro brut/ ora; plata salariului se face de doua ori pe luna angajatorul ofera cazare la hotel; costul transportului se deconteaza 3 - 6 luni; contractul de munca incepe cu 1 mai 2018 15.03.2018 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, model Europass, intocmit in lb. engleza, se trimite pe adresa de e-mail: marko.kinnunen@makiserviceengineering.com

4496 Finlanda Vestul Finlandei Rauma HKScan Finland Oy macelar - transator carne de pasare 7511 7810 50 taierea, dezosarea si ambalarea produselor de pasare; se lucreaza 40 de ore/ saptamana, in doua ture, de luni pana vineri nu este necesara experienta sau calificarea; aplicantii trebuie sa aiba peste 18 ani lb. engleza - nivel mediu, scris si vorbit 10 - 13 euro brut/ora; 1,99 euro/ ora suplimentara; plata se face o data la doua saptamani angajatorul ofera instruire la locul de munca perioada determinata; contractul ce munca incepe cat mai curand posibil si dureaza pana in 30.09.2018 15.03.2018 HERISANU Dana ag_eures@ag.anofm.ro CV-ul, intocmit in lb. engleza, se trimite la adresa de e-mail a consilierului EURES taina.tuovinen@te-toimisto.fi

4306 Germania Landul Bavaria Nurnberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer de camion 8332 99 3 Activitatea presupune transportul pe timp de zi a coletelor si produselor Deutsche Post. Permis de conducere categoria C, CE, C1 si C1E, precum si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 1500 - 1800 euro net/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (luni, in intervalul orar 13.00 - 18.00; marti - vineri, in intervalul orar 06.00 - 09.00 si 14.00 - 19.00; sambata, in intervalul orar 06.00 - 12.00). 18.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului BAY-34 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4307 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Bocholt Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer de camion pe distante lungi 8332 99 5 Compania detine, printre altele, vehicule cu remorca articulata si semiremorca sau vehicule de 12 tone. Activitatea presupune transportul national (pana la Munchen) si international (pana in tarile Benelux) al marfurilor. Permis de conducere categoria CE si card auto (cod 95); ADR si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2500 - 2900 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Se acorda diferite bonusuri. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (se lucreaza doar in intervalul luni - vineri). 18.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului 204-NRW-BKF si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4308 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Iserlohn Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer de camion pe distante scurte 8332 99 3 Activitatea presupune transportul bobinelor de otel. Permis de conducere categoria CE si card auto (cod 95); Experienta de lucru cu remorci articulate; Constituie avantaj cunostintele in domeniul produselor din otel. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2700 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Se acorda diferite bonusuri. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 18.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului 205-NRW-BKF si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4310 Germania Landul Renania Palatinat Mulheim an der Mosel Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de logistica Sofer de camion 8332 99 2 Activitatea presupune: - transportul marfurilor; - incarcarea si descarcarea vehiculului; - manipularea dispozitivelor GPS si MDE; - comunicarea cu beneficiarii. Permis de conducere categoria CE si card auto (cod 95); ADR si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana (min. nivel A2) sau de limba engleza Salariul oferit este de aprox. 2100 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Se acorda bonus. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 18.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului RPS-1 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4311 Germania Landul Renania Palatinat Wittlich, Eisenach Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de logistica Sofer de camion pe distante lungi 8332 99 2 Activitatea presupune: - transportul marfurilor; - incarcarea si descarcarea vehiculului; - manipularea dispozitivelor GPS si MDE; - comunicarea cu beneficiarii. Permis de conducere categoria CE si card auto (cod 95); ADR si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de aprox. 2000 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Se acorda bonus. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 18.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului RPS-3 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4312 Germania Landul Hessa Bad Hersfeld - Fulda Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania de Nord - Westfalia, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer de camion pe distante scurte si lungi 8332 99 5 Activitatea presupune: - transportul marfurilor; - manipularea dispozitivelor GPS si MDE; - comunicarea cu beneficiarii. Permis de conducere categoria CE si card auto (cod 95); ADR si experienta in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati; Se acorda diferite bonusuri. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se poate lucra in schimbul de noapte, in weekend sau pe sistemul 3-1. 18.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului HES-09 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4316 Germania Landurile Baden-Wuerttemberg, Saxonia Inferioara, Bavaria, Renania de Nord - Westfalia, Bremen Osnabruck, Karlsruhe, Stuttgart, Augsburg, Munchen, Heilbronn, Koln, Leipzig, Bremen, Berlin RLE Engineering & Services GmbH, o companie in domeniul dezvoltarii vehiculelor, al tehnologiei si al consultantei Programator PLC (f/b) 2511 99 10 Activitatea presupune: - programarea controalelor si al vizualizarilor pe instalatiile noi; - punerea in functiune a instalatiilor de asamblare si a masinilor speciale, fie pe site-ul clientului international, fie in Germania; - efectuarea analizelor de eroare, a testelor functionale, a actualizarilor de software si a reparatiilor, daca este necesar; - instruirea utilizatorilor. Studii universitare in ingineria electrica, automatica sau mecatronica; Mai multi ani de experienta in programarea PLC (Step7, TIA, Heidenhain, KR C4, Beckhoff) si punerea in functiune a masinilor speciale (WinCC); Abilitati foarte bune de programare și vizualizare a proceselor; Permis de conducere categoria B si auto personal; Disponibilitate de a calatori international; Capacitatea de a lucra in echipa, gandire analitica si orientare catre clienti. Cunostinte foarte bune de limba engleza (nivel C1/C2) si bune de limba germana (nivel B1) Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca in domeniu si se comunica in timpul interviului. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (35 ore/saptamana). 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV -ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a diplomei de studii, la adresa de e-mail career@rle.de, cu specificarea "SPS-Programmierer" si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4337 Germania Renania de Nord - Westfalia Bielefeld Piening GmbH Montage Electrician in constructii (alternativ electrician joasa, medie si inalta tensiune sau industrial) 7411 78 2 Piening GmbH este unul dintre primii 15 furnizori de servicii de personal din Germania. De peste 35 de ani, ofera o gama larga de locuri de munca pentru profesionisti, muncitori necalificati si studenti. In anul 2016 firma a fost desemnata, pentru a cincea oara, unul dintre cei mai buni angajatori de dimensiune medie din Germania. Piening Montage este o ramura specializata in cadrul Piening GmbH si colaboreaza cu clienti cunoscuti in domeniile ingineriei electrice si ingineriei instalatiilor, al serviciilor industriale si al tehnologiei de automatizare din Germania si Europa. Activitatea se va desfasura pe diferite santiere din Germania. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniul electrotehnic; Permis de conducere categoria B. Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,83 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se acorda bonusuri in functie de comenzi, precum si pentru Craciun si concediu; Diurna este neimpozabila; Se ofera sporuri pentru ore suplimentare, pentru lucrul in weekend si de sarbatorile legale; Angajatorul poate oferi spatii pentru cazare la preturi accesibile si transport intern pana la locul de munca; Exista oportunitati de formare profesionala; Angajatorul poate acoperi costurile unor cursuri de limba germana; Se ofera echipament de lucru de calitate superioara. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 15.04.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare in domeniu, la adresele de e-mail mathias.koeppchen@pieninggmbh.de si buc_eures@buc.anofm.ro.

4338 Germania Renania de Nord - Westfalia Bielefeld Piening GmbH Montage Montator instalatii electrice (f/b) 7413 78 2 Piening GmbH este unul dintre primii 15 furnizori de servicii de personal din Germania. De peste 35 de ani, ofera o gama larga de locuri de munca pentru profesionisti, muncitori necalificati si studenti. In anul 2016 firma a fost desemnata, pentru a cincea oara, unul dintre cei mai buni angajatori de dimensiune medie din Germania. Piening Montage este o ramura specializata in cadrul Piening GmbH si colaboreaza cu clienti cunoscuti in domeniile ingineriei electrice si ingineriei instalatiilor, al serviciilor industriale si al tehnologiei de automatizare din Germania si Europa. Activitatea presupune: - service si intretinere sisteme electrice; - cablarea sistemelor de comutare si control. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 12 euro brut/ora, la care se adauga suplimentele din sectorul de activitate, conform contractului colectiv de munca. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se acorda bonusuri in functie de comenzi, precum si pentru Craciun si concediu; Se ofera sporuri pentru ore suplimentare, pentru lucrul in weekend si de sarbatorile legale; Exista oportunitati de formare profesionala; Angajatorul poate acoperi costurile unor cursuri de limba germana; Se ofera echipament de lucru de calitate superioara. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 15.04.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare in domeniu, la adresele de e-mail 
mathias.koeppchen@pieninggmbh.de si buc_eures@buc.anofm.ro.

4339 Germania Renania de Nord - Westfalia Bielefeld Piening GmbH Montage Mecanic instalatii sanitare, de incalzire si climatizare (f/b) 7127 78 2 Piening GmbH este unul dintre primii 15 furnizori de servicii de personal din Germania. De peste 35 de ani, ofera o gama larga de locuri de munca pentru profesionisti, muncitori necalificati si studenti. In anul 2016 firma a fost desemnata, pentru a cincea oara, unul dintre cei mai buni angajatori de dimensiune medie din Germania. Piening Montage este o ramura specializata in cadrul Piening GmbH si colaboreaza cu clienti cunoscuti in domeniile ingineriei electrice si ingineriei instalatiilor, al serviciilor industriale si al tehnologiei de automatizare din Germania si Europa. Activitatea se va desfasura pe diferite santiere din Germania. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Constituie avantaj cunostintele de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,51 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca in domeniu. Sunt acoperite toate asigurarile sociale; Se acorda bonusuri in functie de comenzi, precum si pentru Craciun si concediu; Se ofera sporuri pentru ore suplimentare, pentru lucrul in weekend si de sarbatorile legale; Angajatorul poate oferi spatii pentru cazare la preturi accesibile; Exista oportunitati de formare profesionala; Angajatorul poate acoperi costurile unor cursuri de limba germana; Se ofera echipament de lucru de calitate superioara. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 15.04.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba romana sau germana (daca este cazul), insotit de copie a diplomei/certificatului de calificare in domeniu, la adresele de e-mail mathias.koeppchen@pieninggmbh.de si buc_eures@buc.anofm.ro.

4376 Germania Landul Bavaria Holzkirchen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o firma de transport Sofer de camion 8332 99 2 Activitatea presupune transportul de combustibil. Experienta relevanta in domeniu; Permis de conducere categoria CE si ADR. Cunostinte bune de limba germana - nivel B1 Salariul oferit este de aprox. 2800 euro brut/luna. Se ofera bonusuri; Se asigura sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (in intervalul luni-vineri). 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului BAY - 44 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

4377 Germania Landul Saxonia Inferioara Meppen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport si logistica Sofer de camion 8332 99 3 Experienta in domeniu; Permis de conducere categoria C/CE; Flexibilitate, spirit de echipa si angajament. Cunostinte de limba germana sau engleza - nivel B1 Salariul oferit este de 2400 euro brut/luna. Se ofera bonusuri; Se asigura sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului NSB - 05 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

4378 Germania Landul Hessa Schwalmstadt Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport persoane Sofer de autobuz 8331 99 3 Activitatea presupune transportul calatorilor pe rute interne si internationale. Experienta relevanta in domeniu; Permis de conducere categoria D. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna. Se ofera bonusuri; Se asigura sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part-time. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului HES - 14 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

4387 Germania Landul Bavaria Bamberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de decoratiuni interioare Sofer de camion 8332 99 2 Activitatea presupune livrari de materiale si produse pentru decoratiuni interioare pe teritoriul Germaniei, fara intoarcere zilnica. Experienta in domeniu; Permis de conducere categoria CE; Licenta si experienta in utilizarea stivuitorului. Cunostinte de limba germana - nivel B2 Salariul oferit este de 2000 euro brut/luna. Se ofera bonusuri; Se asigura sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului BAY - 112 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.

4388 Germania Landul Brandenburg Neuruppin Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de logistica Sofer de camion 8332 99 1 Permis de conducere categoria CE - cod 95 si experienta in distributie; Card profesional valid. Constituie avantaj cunostintele de limba germana - nivel A1. Salariul oferit este de 2300 euro brut/luna. Se ofera bonusuri; Se asigura sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de invatare/perfectionare a limbii germane. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului BB - 001 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la ab_eures@ab.anofm.ro.
4430 Germania Landul Saxonia Nossen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Berlin - Brandenburg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de logistica Tehnician mecatronica pentru autovehicule (f/b) 3115 99 1 Activitatea presupune: - lucrari de intretinere si reparare a camioanelor, a semiremorcilor, a remorcilor si a containerelor; - dotarea si modernizarea vehiculelor comerciale; - intretinerea echipamentelor tehnice. Calificare profesionala incheiata si mai multi ani de experienta in domeniu; Permis de conducere categoriile B si CE; Fiabilitate, seriozitate si capacitatea de a lucra independent. Cunostinte bune/foarte bune de limba germana - nivel B1/B2 Salariul oferit este de 13 euro brut/ora. Se ofera prima pentru lucrul in schimburi (2000 de euro); Se ofera cazare sau sprijin in vederea gasirii unei locuinte; Se pot organiza instruiri la locul de munca si se asigura sprijin in vederea perfectionarii cunostintelor de limba germana. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. Se lucreaza in 2 schimburi. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Berlin-Brandenburg@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului S-067-BAU si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

4429 Germania Landul Saxonia Inferioara Rinteln IDENTICA Biesemeier Frank Schild GmbH Vopsitor auto 7132 99 1 Activitatea presupune: - netezirea oricarei neregularitati de pe caroserie; - vopsirea caroseriei utilizand pistolul pentru vopsit. Calificare profesionala in domeniu; Permis de conducere categoria B; Spirit de echipa si fiabilitate. Cunostinte de limba germana - nivel A2 Salariul oferit incepe de la 1944 euro brut/luna si poate ajunge pana la 2720 euro brut/luna, in functie de calificare. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. Contractul de munca este pe perioada determinata de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 01.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite CV-ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului de calificare, la adresele de e-mail info@identica-biesemeier.de si buc_eures@buc.anofm.ro.

4435 Germania Landul Mecklenburg - Pomerania Inferioara si Hamburg Schwerin, Rostock, Grimmen si Hamburg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Rostock, ca reprezentant al angajatorilor germani, cabinete de fizioterapie si ergoterapie Fizioterapeut (f/b) 2264 99 4 Activitatea presupune fizioterapie si drenaj limfatic. Studii finalizate si/sau experienta in domeniu; Capacitatea de a lucra in echipa si amabilitate. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 1700 - 2400 euro brut/luna, in functie de calificarea profesionala. Se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de recunoastere a calificarii; Pentru rambursarea costurilor de transport catre Germania si/sau pentru cursuri de perfectionare a cunostintelor de limba germana pana la nivelul B2, necesar recunoasterii calificarii, se poate aplica prin programul de mobilitate "Your First EURES Job". Contractul de munca este permanent,iar programul de lucru poate fi cu norma intreaga sau part time. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copie a certificatului/diplomei de calificare in domeniu, la adresele de e-mail Ria.Schommartz99@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro.

4437 Germania Landul Bavaria Erlangen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie care inchiriaza platforme functionale Tehnician mecatronica (f/b) 3115 88 1 Activitatea presupune repararea si intretinerea ascensoarelor si stivuitoarelor. Calificare profesionala incheiata ca tehnician mecatronica autovehicule; Constituie avantaj permisul de conducere categoria C. Cunostinte de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 13 euro net/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BAY-476-BAU.

4438 Germania Landul Bavaria Wassertrudigen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un producator de cosuri de fum si sisteme de evacuare modulare Sudor 7212 99 1 Activitatea presupune: - sudura MAG/TIG (otel/otel inoxidabil); - producere de tevi si tabla de metal; - atributii generale de lacatuserie. Calificare profesionala incheiata si experienta in sudura MAG si TIG; Experienta de lucru in domeniul metalelor. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit porneste de la 11 euro net/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BAY-477-BAU.

4439 Germania Landul Bavaria Neutraubling Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, un contractant de lucrari pentru montaj aparate de aer conditionat Tehnician electronica 3114 99 1 Activitatea presupune: - instalarea si conectarea sistemelor de climatizare; - intretinerea sistemelor de aer conditionat; - consilierea clientilor inainte si dupa instalarea aparatelor de aer conditionat. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B. Cunostinte de limba germana - min. nivel B1 Salariul oferit este de 16 euro net/ora. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BAY-478-BAU.

4441 Germania Landul Bavaria Munchen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, compania de produse de panificatie, patiserie si cofetarie Rischart Cofetar (pentru formare profesionala duala - ucenicie) (f/b) 7512 99 4 In timpul perioadei de ucenicie, tinerii vor invata sa pregateasca produsele de patiserie, cremele, pastele si aluaturile, gogosile si celebrele torturi Rischart, tortul Sacher, precum si renumitul strudel bavarez cu mere. Studii liceale finalizate; Varsta necesara cursurilor de ucenicie este de 18 - 27 de ani. Cunostinte de limba germana nivel A2 - B1 Salariul oferit este conform contractului colectiv de munca stabilit pentru ucenici in landul Bavaria si se comunica in timpul interviului. Se asigura mesele tip cantina si cazare la un pret redus; Se ofera echipamentul de lucru, reducere de 25-50% la produsele companiei si prime de concediu si Craciun; Angajatorul pune la dispozitie un mentor pentru a ajuta tinerii in demersurile de integrare la locul de munca si in cele administrative. Contractul de ucenicie este pe o perioada de 3 ani. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, insotit de copia diplomei de liceu, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BY-475-BA.
4446 Germania Landul Baden-Wurttemberg Friedrichshafen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden-Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie dezvoltatoare de sisteme informatice pentru industria aviatica Inginer software C/C++ (f/b) 2149 99 1 Activitatea presupune: - implementarea, documentarea si asigurarea calitatii aplicatiilor software; - lucrul cu Managementul Produselor, cu alte echipe de dezvoltare software, QA si operatiuni. Studii universitare finalizate in domeniul informaticii si mai multi ani de experienta in dezvoltarea aplicatiilor C/C++ intr-un mediu distribuit; Cunoasterea aprofundata a protocoalelor ai a standardelor de retea incluzand Sockets, SOAP, HTTP, REST, Web Services, dar fara a se limita doar la acestea; Abilitati bune in C /C++; Competenta in sistemul de operare Linux, capacitatea de a scrie si de a analiza script-uri shell; Cunoasterea bazelor de date; Cunoasterea Java/ JavaFX constituie avantaj; Bune abilitati de comunicare, responsabilitate si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba engleza - scris si vorbit Salariul oferit este de 3800 - 6500 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba engleza, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului de referinta BW-002-IT.

4447 Germania Landul Baden-Wurttemberg Friedrichshafen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden-Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie dezvoltatoare de sisteme informatice pentru industria aviatica Inginer software Java (f/b) 2149 99 1 Activitatea presupune: - implementarea, documentarea si asigurarea calitatii aplicatiilor software; - lucrul cu Managementul Produselor, cu alte echipe de dezvoltare software, QA si operatiuni. Studii universitare finalizate in domeniul informaticii si mai multi ani de experienta in dezvoltarea aplicatiilor Java intr-un mediu distribuit; Cunoasterea aprofundata a protocoalelor ai a standardelor de retea incluzand Sockets, SOAP, HTTP, REST, Web Services, dar fara a se limita doar la acestea; Abilitati bune in Java/JavaFX/Java Swing/XML/XSL,JAXB; Competenta in sistemul de operare Linux, capacitatea de a scrie si de a analiza script-uri shell; Cunoasterea bazelor de date; Experienta solida in IDE-uri Java; Cunoasterea C/C++ constituie avantaj; Bune abilitati de comunicare, responsabilitate si spirit de echipa. Cunostinte bune de limba engleza - scris si vorbit Salariul oferit este de 3800 - 6500 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba engleza, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului de referinta BW-003-IT.

4448 Germania Landul Baden-Wurttemberg Friedrichshafen Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden-Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie dezvoltatoare de sisteme informatice pentru industria aviatica Manager IPT (Integrated Product Team) (f/b) 2511 99 1 Activitatea presupune: - planificarea, coordonarea si urmarirea starii tuturor activitatilor necesare pentru a furniza produse si servicii unor unitati organizationale externe; - generarea de rapoarte si comunicarea acestora catre Departamentul de Management; - participarea la sedintele Consiliului de Control al Schimbarilor; - contributie la definirea si implementarea de noi procese, metodologii, tehnologii si instrumente pentru imbunatatirea continua a eficientei si a calitatii dezvoltarii produsului; - incurajarea si facilitarea unei colaborari bune intre toti membrii IPT. Studii universitare finalizate in domeniul informaticii si cel putin 5 ani experienta in dezvoltarea si testarea software; Bune abilitati de comunicare, responsabilitate si capacitate de coordonare. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza Salariul oferit este de 3800 - 6500 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului de referinta BW-004-IT.

4449 Germania Landul Hessa Maintal Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Baden-Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german, o companie cu activitate in domeniul ingineriei tehnologice Analist AX (f/b) 2519 99 1 Activitatea presupune: - implementarea sablonului NORMA Microsoft Dynamics AX2012 in mai multe locatii din EMEA; - cunoasterea proceselor de afaceri pentru a gasi solutii globale pentru noile cerinte; - colaborarea cu dezvoltatorii pentru a implementa solutii; - crearea de materiale pentru instruire si realizarea de training-uri, atat la distanta, cat si directe, pe subiectele Dynamics AX2012; - sprijinirea managerului regional de proiecte in domeniul TIC, in implementarea proiectelor, precum si implementarea/intretinerea standardelor IT si a celor mai bune practici; - sprijinirea utilizatorilor de instalatii EMEA, in special in timpul fazei de implementare; - furnizarea de asistenta pentru utilizatorii Dynamics AX. Studii universitare finalizate in domeniul informatic; Experienta de lucru cu AX2012 si in implementarea Dynamics AX; Cunoasterea AX2009 constituie avantaj; Disponibilitate de a calatori 50% din timp. Cunostinte foarte bune de limba germana si engleza (scris si vorbit) Salariul oferit este de 3800 - 6500 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului de referinta BW-001-IT.

4451 Germania Landul Renania - Palatinat Lambsheim Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania - Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de turbine eoliene Montator sisteme fotovoltaice (alternativ instalator cladiri) 7126 99 1 Activitatea presupune: - planificarea si pregatirea lucrarilor de instalare pentru sisteme fotovoltaice; - asistenta in instalarea si punerea in functiune a sistemelor fotovoltaice; - intretinerea si repararea sistemelor fotovoltaice; - repararea acoperisurilor clientilor. Calificare profesionala incheiata in domeniu; Constituie avantaj experienta in construirea sistemelor fotovoltaice; Cunoasterea diferitelor materiale pentru constructia acoperisurilor; Bune abilitati MS Office; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra in echipa si flexibilitate. Cunostinte bune de limba germana - min. nivel B1 Salariul este negociabil, in functie de calificare si experienta profesionala. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga. 31.03.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului de referinta RPS-016-BAU.

4477 Germania Landul Saxonia Leipzig RIELE Personaldienstleistungen und Buroservice GmbH Montator structuri din otel 7126 99 2 Activitatea presupune asamblarea structurilor din otel. Calificare profesionala incheiata si/sau experienta relevanta in domeniu; Capacitatea de a interpreta schite si desene tehnice; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte de limba germana (scris, vorbit) - nivel A2/B1 Salariul oferit porneste de la 11,51 euro brut/ora, in functie de experienta profesionala. Se ofera prime de vacanta si de Craciun; Se asigura cazare si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 14.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@riele-gmbh.de, in atentia dnei. Kerstin Kummig, cu specificarea nr. de referinta "10000-1153236585-S" si buc_eures@buc.anofm.ro.

4478 Germania Landul Saxonia Meissen RIELE Personaldienstleistungen und Buroservice GmbH Lacatus 7222 99 2 Activitatea se va desfasura in productie. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Capacitatea de a interpreta schite si desene tehnice; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte avansate de limba germana Salariul oferit porneste de la 11,20 euro brut/ora. Se ofera prime de vacanta si de Craciun; Se asigura cazare si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). Se lucreaza in schimburi. 14.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@riele-gmbh.de, in atentia dnei. Kerstin Kummig, cu specificarea nr. de referinta "10000-1156966747-S" si buc_eures@buc.anofm.ro.

4479 Germania Landul Turingia Erfurt RIELE Personaldienstleistungen und Buroservice GmbH Lacatus 7222 99 1 Calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu; Capacitatea de a interpreta schite si desene tehnice; Experienta in constructii din otel si in taierea cu flacara; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte de limba germana (scris, vorbit) - nivel A2/B1 Salariul oferit porneste de la 11,14 euro brut/ora. Se ofera prime de vacanta si de Craciun; Se asigura cazare si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 14.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail kuemmig@riele-gmbh.de, in atentia dnei. Kerstin Kummig, cu specificarea nr. de referinta "10000-1153948265-S" si buc_eures@buc.anofm.ro.

4480 Germania Landul Saxonia Scheuditz RIELE Personaldienstleistungen und Buroservice GmbH Sudor MAG/WIG/electrod 7212 99 1 Activitatea se va desfasura in domeniul constructiilor din otel/metalice. Calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu; Capacitatea de a interpreta schite si desene tehnice; Experienta in constructii din otel/constructii metalice; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte avansate de limba germana Salariul oferit porneste de la 12,18 euro brut/ora. Se ofera prime de vacanta si de Craciun; Se asigura cazare si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 14.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@riele-gmbh.de, in atentia dnei. Kerstin Kummig, cu specificarea nr. de referinta "10000-1153477970-S" si buc_eures@buc.anofm.ro.

4481 Germania Landul Baden - Wuerttemberg Stuttgart RIELE Personaldienstleistungen und Buroservice GmbH Macaragiu 7215 99 1 Calificare profesionala incheiata si experienta de lucru pe macara turn; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte de limba germana (scris, vorbit) - nivel A2/B1 Salariul oferit porneste de la 13 euro brut/ora. Se ofera prime de vacanta si de Craciun; Se asigura cazare si sprijin in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). 14.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail info@riele-gmbh.de, in atentia dnei. Kerstin Kummig, cu specificarea nr. de referinta "10000-1158783110-S" si buc_eures@buc.anofm.ro.

4485 Germania Landul Bavaria Nurnberg Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie producatoare de cuptoare Manager asamblare 1323 99 3 Activitatea presupune: - supravegherea lucrarilor de instalare a cuptoarelor industriale; - asamblarea conductelor, a liniilor hidraulice si pneumatice, supravegherea lucrarilor de sudura pe conductele de gaze din carbon si otel inoxidabil, asamblarea masinilor automate de transport si a echipamentelor de alimentare; - supravegherea echipei de asamblare; - instalarea componentelor mecanice, electrice si electronice, depanarea si testarea functionarii componentelor, documentarea analizei defectelor, asamblarea si optimizarea componentelor, dispozitivelor si a instalatiilor, conform documentatiei de proiectare, asigurarea calitatii produselor. Calificare profesionala incheiata ca instalator/mecanic si experienta in domeniul metalurgic; Disponibilitate de a calatori la nivel mondial; Bune abilitati de comunicare, aptitudini organizatorice si capacitatea de a instrui si coordona o echipa. Cunostinte bune de limba engleza Salariul oferit este de 45000 euro brut/an Se ofera cazare, diurna si indemnizatie de calatorie. Contractul de munca este permanent. 30.04.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba engleza, insotit de copie a certificatului de calificare in domeniul metalurgic, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Assembly Manager".

4486 Germania Landul Hessa Frankfurt FraGround Fraport Ground Services GmbH Sofer manipulare bagaje (f/b) 8322 99 200 Activitatea se va desfasura pe aeroportul din Frankfurt si presupune: - manipularea bagajelor, cu exceptia celor speciale; - incarcarea manuala a containerelor cu bagaje; - transportul bagajelor supradimensionate de la punctele de control catre terminale si porti; - returnarea containerelor goale in depozitul ULD EV1; - intoarcerea camionetelor goale in zonele de parcare. Studii finalizate de scoala profesionala/liceu si cursuri de instruire in domeniul manipularii materialelor periculoase si in cel al securitatii aviatice; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Reputatie judiciara impecabila; Stare fizica si psihica corespunzatoare, verificate de medicii companiei. Cunostinte bune de limba germana - scris si vorbit Salariul oferit porneste de la 11.43 euro brut/ora, iar dupa 3 ani va ajunge la 12.53 euro brut/ora. Se acorda sporuri si prime: - pentru lucrul in zilele de duminica, se acorda un spor de 50 %; - pentru lucrul noaptea, un spor de 25 %; - pentru orele suplimentare, un spor de 25 %; - pentru concediu se ofera o prima de 125%; - se acorda prime de Craciun. Se asigura mesele in cantina personalului; Parcarea este gratuita; Se pot asigura cursuri gratuite in vederea perfectionarii cunostintelor de limba germana. Contractul de munca este pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelugire. Se lucreaza 155 ore/luna. 20.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail jobs@fraground.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Baggage driver".

4487 Germania Landul Hessa Frankfurt FraGround Fraport Ground Services GmbH Manipulant bagaje in avion (f/b) 9333 99 200 Activitatea se va desfasura direct in avion si presupune: - incarcarea si descarcarea bagajelor in/din cala; - legarea si securizarea incarcaturii; - manipularea incarcaturii periculoase; - utilizarea echipamentului special. Studii finalizate de scoala profesionala/liceu si cursuri de instruire in domeniul manipularii materialelor periculoase si in cel al securitatii aviatice; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Reputatie judiciara impecabila; Stare fizica si psihica corespunzatoare, verificate de medicii companiei. Cunostinte bune de limba germana - scris si vorbit Salariul oferit porneste de la 11.43 euro brut/ora, iar dupa 3 ani va ajunge la 12.53 euro brut/ora. Se acorda sporuri si prime: - pentru lucrul in zilele de duminica, se acorda un spor de 50 %; - pentru lucrul noaptea, un spor de 25 %; - pentru orele suplimentare, un spor de 25 %; - pentru concediu se ofera o prima de 125%; - se acorda prime de Craciun. Se asigura mesele in cantina personalului; Parcarea este gratuita; Se pot asigura cursuri gratuite in vederea perfectionarii cunostintelor de limba germana. Contractul de munca este pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelugire. Se lucreaza 155 ore/luna. 20.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail jobs@fraground.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Aircraft handler".

4488 Germania Landul Hessa Frankfurt FraGround Fraport Ground Services GmbH Manipulant bagaje (f/b) 9333 99 200 Activitatea se va desfasura pe aeroportul din Frankfurt si presupune: - eliminarea tuturor bagajelor din sistemul de manipulare al acestora (BHS); - incarcarea si descarcarea carucioarelor si a containerelor pentru bagaje; - codificarea si inregistrarea bagajelor; - sortarea bagajelor. Studii finalizate de scoala profesionala/liceu si cursuri de instruire in domeniul manipularii materialelor periculoase si in cel al securitatii aviatice; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Reputatie judiciara impecabila; Stare fizica si psihica corespunzatoare, verificate de medicii companiei. Cunostinte bune de limba germana - scris si vorbit Salariul oferit porneste de la 11.43 euro brut/ora, iar dupa 3 ani va ajunge la 12.53 euro brut/ora. Se acorda sporuri si prime: - pentru lucrul in zilele de duminica, se acorda un spor de 50 %; - pentru lucrul noaptea, un spor de 25 %; - pentru orele suplimentare, un spor de 25 %; - pentru concediu se ofera o prima de 125%; - se acorda prime de Craciun. Se asigura mesele in cantina personalului; Parcarea este gratuita; Se pot asigura cursuri gratuite in vederea perfectionarii cunostintelor de limba germana. Contractul de munca este pe perioada determinata de 1 an, cu posibilitate de prelugire. Se lucreaza 155 ore/luna. 20.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail jobs@fraground.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea "Baggage handler".

4489 Germania Landul Bavaria Bruckmuhl Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o agentie de turism Sofer de autobuz 8331 99 2 Activitatea presupune transportul turistilor. Permis de conducere categoria D si experienta profesionala in domeniu. Cunostinte de limba germana si engleza - min. nivel A2 Salariul oferit porneste de la 2200 euro brut/luna. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 01.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BAY-040.
4490 Germania Landul Bavaria Kiefersfelden Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german,o companie de transport marfuri Sofer de camion 8332 99 1 Activitatea presupune securizarea si transportul marfurilor. Permis de conducere categoria CE - cod 95 si experienta profesionala in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit porneste de la 2000 euro brut/luna. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 01.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BAY-045.

4491 Germania Landul Renania - Palatinat Annweiler am Trifels Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania - Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de transport Sofer de camion 8332 99 1 Activitatea presupune: - transportul marfurilor in vrac in semiremorci; - tururi zilnice pe o distanta de pana la 250 km, cu posibilitatea de sedere peste noapte in afara orasului de domiciliu. Permis de conducere categoria CE - cod 95 si experienta profesionala in domeniu; Constituie avantaj detinerea unui autoturism personal. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 sau cunostinte de limba engleza - nivel B1 Salariul oferit este de 1500 - 2400 euro net/luna, in functie de clasa de impozitare. Pentru o perioada determinata se ofera cazare intr-un apartament la comun cu alti angajati, iar apoi se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 01.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului RPS-048-SPED.
4492 Germania Landul Bavaria Immenstadt im Allgau Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german, o companie de logistica Sofer de camion 8332 99 5 Activitatea presupune securizarea si transportul marfurilor. Permis de conducere categoriile C si CE, precum si licenta stivuitor; Experienta profesionala in domeniu. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit porneste de la 2140 euro brut/luna. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 01.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BAY-065.

4493 Germania Landul Renania de Nord - Westfalia Meschede-Soest Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorului german Sofer de camion 8332 99 4 Activitatea presupune: - securizarea si transportul marfurilor; - comunicarea cu beneficiarii si clientii. Permis de conducere categoria CE - cod 95; Cel putin 1 an experienta de lucru pe un camion articulat; Certificat ADR si licenta stivuitor. Cunostinte bune de limba germana sau limba engleza - min. nivel B1 Salariul oferit este de 2000 - 2200 euro brut/luna. Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent. 01.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV.IPS-Bayern@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului 206-NRW-BKF.

4498 Germania Landul Renania - Palatinat Annweiler am Trifels Agentia Federala de Munca - Serviciile de Plasare Internationala Renania - Palatinat - Saarland, ca reprezentant al angajatorului german Sef tura productia de brichete din lemn (f/b) 8189 99 1 Activitatea presupune: - efectuarea lucrarilor de intretinere si reparare a masinilor de productie; - monitorizarea liniei de productie. Calificare profesionala incheiata ca mecanic sau electrician; Experienta relevanta in domeniu similar; Cunostinte tehnice si de mentenanta; Licenta stivuitor; Permis de conducere categoria B si autoturism personal. Cunostinte de limba germana - min. nivel A2 Salariul oferit este de 1600 - 2000 euro net/luna, in functie de clasa de impozitare. Pentru o perioada determinata se ofera cazare intr-un apartament la comun cu alti angajati, iar apoi se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte, precum si in demersurile de inregistrare la autoritati. Contractul de munca este permanent, iar programul de lucru este cu norma intreaga (40 ore/saptamana). Se lucreaza in schimburi. 01.05.2018 ENACHE Georgiana bm_eures@buc.anofm.ro Se transmite C.V -ul, completat la calculator in limba germana, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Rheinland-Pfalz-Saarland@arbeitsagentur.de si buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului RPS-022-BAU.

4256 Luxembourg Luxembourg Luxembourg ADEM, Luxembourg senior tehnician CHROME (tehnician in stiintele ingineresti) 3119 2511 10 Tehnicienii in stiintele ingineresti indeplinesc sarcini cu caracter tehnic care ajuta in activitatea de cercetare si la aplicarea practica a conceptelor, principiilor si metodelor operationale, in special a stiintelor exacte, inclusiv domenii precum ingineria, desenul tehnic sau eficienta economica a proceselor de productie. Scopul principal al acestui post este acela de a ingriji si intretine zi de zi, echipamentele de lucru. De aceea, este necesara verificarea functionalitatii sistemelor, mentinerea si imbunatatirea procedurilor de sistem existente prin calibrare, modificari la instalare, la echipamente, etc. Principalele indatoriri si responsabilitati: -Ingrijirea zilnica a echipamentelor si intretinerea preventiva; -Verificarea si mentinerea fiabilitatii echipamentelor pentru a asigura o functionare corespunzatoare; -Respectarea standardelor de intretinere preventiva si calibrare; -Recunoasterea situatiilor anormale si colaborarea cu membrii echipei pentru remedierea problem Studii superioare de inginerie in domeniul mecanic, electric sau automatizari; Experienta ceruta in domeniul industriei este intre 5 si 7 ani; de asemenea se cere experienta in tehnologia informatiei. Cerinţe specifice: -călătorii frecvente, pozitia necesita deplasare in zona de lucru, poate in timpul serii, sau noptii sau in weekend.(3 schimburi) Limba engleza nivel bun Salariul oferit este conform contractului de munca - Contract de munca pe durata nedeterminata 01.06.2018 PREDA Adina bn_eures@bn.anofm.ro CV-ul model Europass si scrisoare de intentie completate in limba engleza se trimit in atentia domnului Jeff Hurt , consilier EURES in cadrul ADEM,Serviciul Public de Ocupare a Fortei de Munca Luxemburg, la adresa de e-mail: jeff.hurt@adem.etat.lu. Oferta este inregistrata pe portalul european EURES, cod de identificare a postului vacant: 4909214

4386 Malta Sudul Maltei Qormi Malta Public Transport Sofer de autobuz 8331 4931 150 Transportul calatorilor conform rutelor planificate in Malta, ajustarea stilului de condus in functie de trafic si conditiile meteo pentru a putea asigura fiecare oprire la timpul stabilit, asigurarea sigurantei pasagerilor si a altor persoane pentru a evita accidentele, asigurarea autobuzului in conditii optime de lucru si raportarea in caz de deficiente aparute, asigurarea ca pasagerii isi composteaza biletele de autobuz,colectarea banilor si indrumarea pasagerilor spre locurile lor. Permis de conducere categoria D valabil, atestat, varsta peste 21 de ani, adeverinta medicala si cazier judiciar fara antecedente penale. Aplicantii pot beneficia de formare suplimentara in anumite domenii, ei pot lucra dimineata devreme, seara tarziu si in schimburi de weekend in functie de programul stabilit. Cunostinte bune de limba engleza Intre 4,99 - 6,50 euro/ora in functie de vechime, ore suplimentare platite daca angajatul depaseste 48 de ore/saptamana, pot primi un bonus de 600 euro in functie de performantele realizate, sarbatorile legale platite dublu. Asigurare de sanatate, transport public gratuit pentru angajat si familia acestuia. Compania preia candidatii alesi de la aeroport, asigura asistenta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare; pentru primele 3 luni compania poate asigura cazare cu un cost de 7 euro/noapte pentru primele 2 saptamani, dupa care 10 euro/noapte pentru restul perioadei si sunt incluse urmatoarele : micul dejun, curatenie in camere la 2 zile, servicii de spalatorie 1 data pe saptamana, televizor si internet, 1 camera comuna pentru cina cu bucatarie si televizor, concediu anual intre 24 si 28 zile/an in functie de timpul lucrat. Nedeterminata cu o perioada de proba de 6 luni, program de lucru de 40, 48 sau 56 ore/saptamana in functie de ce prefera angajatul. 30.04.2018 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro Cv model europass cu fotografie in limba engleza insotit de copii scanate dupa permis si atestat la : eures.recruitment.jobsplus@gov.mt si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro. cu mentiunea ca aplica pentru pozitia "Bus Driver", nr. de referinta 327239.

4419 Malta Nordul Maltei Mosta ParagonEurope Specialist vanzari televizate 2431 7022 5 Candidatii trebuie sa poata lucra independent si intr-o echipa; sa aibe etica profesionala, loialitate, integritate si un nivel ridicat de confidentialitate; sa fie increzatori, eficienti si motivati; sa fie capabili sa conduca oameni; sa fie motivati sa lucreze intr-un mediu orientat catre vanzari; sa fie motivati sa atinga target-urile zilnice si sa aibe abilitati bune de negociere. Candidatul trebuie sa aiba 6 luni experienta in vanzari televizate, sa fie fluent in engleza,fluent in orice alta limba a Uniunii Europene. Engleza fluent si orice alta limba a UE - fluent. Intre 1.000 si 1.600 euro brut/luna la care se adauga bonusuri de vanzari daca sunt indeplinite target-urile stabilite (3% din fiecare 10.000 vandute). Angajatorul ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte. nedeterminat 07.04.2018 MITRICA Ramaian cs_eures@cs.anofm.ro Cv model europass cu fotografie in limba engleza la : eures.recruitment.jobsplus@gov.mt si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro. cu mentiunea ca aplica pentru pozitia "Telesales Marketeer ", nr. de referinta 330706.

4416 Marea Britanie Irlanda de Nord diverse locatii in Irlanda de Nord JARK (BELFAST) LTD asistent medical 2221 9999 5 Administrarea medicamentelor, inregistrarea si externarea pacientilor, ingrijirea individuala a pacientilor, respectarea politicilor si a procedurilor prevazute in planul de ingrijire a persoanelor si a persoanelor varstnice, program de lucru 42 ore pe saptamana, in schimburi de zi si de noapte Studii de specialitate asistent medical , inregistrare sau aplicatie depusa la NMC (Nursing and Midwifery Council) engleza B2/C1 12.50-16 lire brut pe ora in functie de experienta preluare de la aeroport, ajutor pentru gasirea unei locuinte, instruire permanent 31.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email lpiccinini@jark.co.uk

4458 Marea Britanie Irlanda de Nord Dungannon Moyle Engineering LTD operator CNC Plasma 8121 9999 1 Activitati specifice, 40 ore pe saptamana Nu se solicita experienta engleza- A2-B1 9 lire brut pe ora preluare de la aeroport, ajutor pentru gasirea unei locuinte permanent 31.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email info@moyleengineering.com

4457 Marea Britanie Irlanda de Nord Bangor, Larne, Newry, Armagh ZIP YARD LTD lenjer/croitor 7531 9999 6 Cusut si reparat toate tipurile de imbracaminte inclusiv imbracaminte oficiala si de nunta sau reparat mici articole de tapiterie/mobilier, 40 ore pe saptamana, perioada de proba 1 an experienta, sa stie sa lucreze cu masini de cusut industriale engleza- A2-B1 8.5 lire brut pe ora preluare de la aeroport, ajutor pentru gasirea unei locuinte permanent 31.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email fiona@thezipyard.com

4459 Marea Britanie Irlanda de Nord Dungannon Moyle Engineering LTD stivuitorist 8189 9999 1 Interactioneaza cu clientii, preluarea, transportul si stocarea marfurilor in depozit, incarcarea vehiculelor, asigurarea securitatii marfurilor stocate sau incarcate, 40 ore pe saptamana, posibilitatea de a lucra ore suplimentare Varsta minim 18 ani, 1 an experienta, flexibilitate privind orele de program engleza- A2-B1 9 lire brut pe ora preluare de la aeroport, ajutor pentru gasirea unei locuinte permanent 31.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email info@moyleengineering.com

4460 Marea Britanie Irlanda de Nord Dungannon Moyle Engineering LTD operator masina automata indoire 8189 9999 1 Activitati specifice, 40 ore pe saptamana Nu se solicita experienta engleza- A2-B1 11 lire brut pe ora preluare de la aeroport, ajutor pentru gasirea unei locuinte permanent 31.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email info@moyleengineering.com

4461 Marea Britanie Irlanda de Nord Dungannon Moyle Engineering LTD sudor 7212 9999 1 Activitati specifice, 40 ore pe saptamana 1-2 ani experienta engleza- A2-B1 11-13 lire brut pe ora preluare de la aeroport, ajutor pentru gasirea unei locuinte permanent 31.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro se va trimite CV in limba engleza la adresa de email info@moyleengineering.com

4500 Marea Britanie Irlanda de Nord Belfast Healthcare Permanent Recruitment Asistent medical 2221 9999 1 Persoana selectata se va ocupa de asigurarea aistentei medicale a pacientului care include:medicatia prescrisa,ingrijirea specifica persoanelor cu probleme. -Diploma de asistent medical -Inregistrarea in Colegiul asistentilor medicali din Romania cat si din Anglia sau sa inceapa procedurile de inscriere in Colegiul asistentilor medicali din Anglia -bune cunostinte in ingrijirea persoanelor in virsta sau a persoanelor cu dementa Se va lucra 44 ore pe saptamina engleza 16 lire brut/ora Decontarea drumului pina la bELFAST Cazarea in primele 2 saptamini va fi platita de companie Se plateste garantia pentru o luna de cazare in avans. Decontarea drumului spre casa dupa o perioada de 12 luni. nedeterminata 30.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro CV in limba engleza la adresa a.wicks@heart-healthcare.com.

4501 Marea Britanie Scotland Angus CONCORDIA lucrator agricultura 6111 9999 100 cules capsuni in sere, tuneluri, aproximativ 7 ore pe zi in functie de comenzi si de vreme, 5-6 zile pe saptamana Dexteritate in culesul fructelor fara a le vatama, conditie fizica pentru lucrul in sera, rapiditate, motivatie, coordonare, experienta si cunoasterea limbii engleze constituie avantaj engleza notiuni de baza in functie de cantitatea culeasa, aprox 7.50 lire brut pe ora se asigura cazare in caravane de 4-5 persoane, costa 42 lire/saptamana 3 luni 31.03.2018 LAZAR Steluta il_eures@il.anofm.ro Se va completa formularul de aplicatie la adresa https://central.concordia.org.uk/eligibility

4424 Olanda Beerzerveld BEERZERVELD,Kloosterdijk 60 Hutten Group B.V lacatus confectii metalice 7222 4120 20 se lucreaza in hale de productie,pregatire i/sau lucrari la piese prefabricate -se lucreaza 40 ore/saptamina de luni pina vineri de la 7.00-16.00 -exista posibilitatea lucrului in schimburi sau 6 zile/saptamina calificare,cunostinte de desen tehnic,eficienta si colaborare buna engleza sau germana-vorbit 410,15 euro brut/saptamina,plata se face saptaminal -se asigura cazare(impreuna cu colegii) 6 luni cu posibilitate de prelungire 01.04.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass in limba engleza cu poza inclusa la adresa de e-mail:dutch.works.ro@gmail.com,Dna Deborah Leferink(persoana de contact in Romania ) si pentru monitorizare la simona.palcu@dj.anof.ro

4425 Olanda Beerzerveld Beerzerveld Hutten Group B.V SUDOR 7212 4120 20 se lucreaza in hale de productie la sudarea pieselor din metal si confectii metalice -se lucreaza de luni pina vineri de la 7.00-16.00 -exista posibilitatea lucrului in schimburi si 6 zile pe saptamina calificare,sudura mig/Mag conform ISOI090,cunostinte de desen tehnic,eficienta,colaborare buna si comunicare cu seful de echipa engleza sau germana-vorbit 410,15 euro brut/saptaina,plata saptaminala -se asigura cazare(impreuna cu colegii) 6 luni cu posibilitatea de prelungire 01.04.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro Se trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:dutch.works.ro@gail.com (dna Deborah Leferink persoana de contact in Romania) si pentru monitorizare la simona.palcu@dj.anof.ro

4427 Olanda Limburg HORST LTO Arbeidskracht B.V. Agro Business Park culegator capsuni 9214 111 15 Se lucreaza in sere,se culeg capsuni la inaltimea umarului si stind in picioare . Se lucreaza 40-45 ore pe saptamina impartite in 6 zile Muncitorii trebuie sa fie persoane motivate pentru prestarea unei munci care solicita buna conditie fizica,sa aiba grija in manipularea capsunilor nu se solicita dar cunoasterea limbii engleze constituie avantaj 9,59 euro brut/ora Angajatorul pune la dispozitie cazarea(a fost anterior hotel) contra sumei de 70euro/saptamina(include costurile aferente consumului de electricitate,gaz,apa)Chiria se plateste direct proprietarului.Cladirea este complet mobilata si este localizata in centrul unui mic oras HORST.Sint 4 dormitoare,bai ,toalete si bucatarie care se folosesc in comun cu ceilalti muncitori. Angajatorul inchiriaza biciclete pentru deplasarea la locul de munca(aprox.5 km) Muncitorul trebuie sa duca perna,patura,lenjerie,farfurii,cutite si cani. 3 luni:15.03-15.06.2018 12.03.2018 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro se trimite CV Europass i limba engleza,cu poza inclusa la adresa de e-mail:peelkroon@gmail.com

4455 Olanda Provincia Drenthe Drenthe LTO Arbeidskracht B.V.Agro Business Park florar 6113 119 15 -plantarea,plivitul si recoltarea florilor. -sortarea,aranjarea in buchete si expedierea. -se lucreaza alternativ in sere,cimp,depozit -Compnia Hospers Flora cultiva multe tipuri de flori-in cimp(10 ha),sere(2ha),ghiveci(1ha). -experienta in agricultura -buna conditie fizica -nu se solicita,constituie avantaj cunoasterea limbii engleze nivel minim Plata pe ora depinde de virsta: -18 ani:4,56 euro brut/ora -19 ani:5,25 euro brut/ora -20 ani:6,71 euro brut/ora -21 ani:8,15 euro brut/ora -22 ani sau mai mult:9,59 euro brut/ora --asigurare medicala platita de angajator:19,67 euro/saptamina -cazare asigurata in cladire complet mobilata in camere cu 2 sau 3 paturi -baie,toaleta,bucatarie,masini de spalat se folosesc la comun -Costul care include toate utilitatile(electricitate,gaz,apa)/saptamina este in functie de virsta: -18 ani:35 euro/saptamina 19 ani:45 euro/saptamina -20 ani:55 euro/saptamina -21 ani:65 euro/saptamina -22 ani si peste:70 euro/saptamina -contract pe durata determinata 7 luni(aprilie -octombrie inclusiv) cu posibilitate de prelungire pina la un an;perioada de proba de 8 saptamini - se lucreaza 40-45 ore/saptamina impartite in 6 zile,in functie de vreme se poate lucra si duminica 2018-04-01 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail:info@hospersflora.nl si pentru monitorizare la simona.palcu@dj.anof.ro

4456 Olanda GALDER GALDER LTO Arbeidskracht BV Agro Business Park culegator capsuni 9214 125 20 Ferma este o afacere de familie condusa de parinti si cei doi fi,pentru care este foarte importanta relatia cu angajatii.Se cultiva capsuni pe 48 ha in cimp si in solarii pe 14 ha.Angajatorul lucreza in sezon cu un numar de 90 muncitori.Ferma se afla in apropietrea granitei cu Belgia,in apropiere se afla un lac unde se poate face plaja si inota. Se culeg capsuni,pozitia muncii-aplecat pe genunchi -se solicita experienta in domeniul agricol de minim 1 an nu se solicita 9,59 euro brut/ora - -cazarea in locatii complet mobilate,costul este de 35 euro/saptamina si includeelectricitate,gaz si apa. -Se pun la dispozitie dormitoare pentru barbati,pentru cupluri si femei in caravana. -baile,toaletele ,masinile de spalat si bucatariile se folosesc de toti muncitorii -Locul de cazare confera o atmosfera foarte placuta. -asigurarea medicala este platita de angajator -19,39 euro/saptamina -in caz de nevoie angajatorul duce persoana la medic -determinata de 6 luni cu o perioada de proba de 8 saptamini -lucrul incepe in luna mai-pina in octombrie inclusiv -se lucreaza aproximativ 40-50 ore pe saptamina de luni pina simbata 2018-05-01 PALCU Aurora Simona dj_eures@dj.anofm.ro - se trimite CV Europass cu poza inclusa si scrisoare de intentie ,in limba romana la adresa de e-mail:fjansen2102@gmail.com si pentru monitorizare la :simona.palcu@dj.anofm.ro

4450 Polonia Katowice Katowice BERTELSMANN MEDIA SPÓ£KA Z OGRANICZON¥ ODPOWIEDZIALNOŒCI¥ ODDZIA£ BPO FINANCE & ACCOUNTING Specialist in relatii cu clientii 4222 6920 40 Relatii clienti la telefon in domeniul procesarii datelor contului (confirmarea soldurilor, monitorizarea rambursarii creantelor), pregatirea planurilor de rambursare si implementarea solutiilor in acest scop, solutionarea reclamatiilor clientilor luand in considerare termene limita. Studii - cel putin liceu, competente IT - MS Office, exeprienta in relatii cu clientii reprezinta avantaj germana - B2 4000-4500 zloti polonezi brut/luna Contract pentru 3 luni cu perioada de prelungire, full-time, program flexibil intre 8:00 si 18:00 16.03.2018 Gabriela Drobota bt_eures@bt.anofm.ro cv in limba germana sau engleza la adresa de mail joanna.gorka@arvato.pl

4113 Republica Ceha 742 13 STUDENKA, R. TOMASKA 859 OSTRAVA, STUDENKA 742 13, R. TOMASKA 859 MSV METAL STUDENKA A.S. FORJOR 7221 21 15 Se produc piese forjate si subansable pentru vagoane,masini agricole si constructii metalice. Calificare ca forjor sau experienta in forja. - 1000 euro net/luna Bonuri de masa - 9 lei pe zi lucratoare.8 ore/zi, 3 schimburi. Nedeterminata 30.06.2018 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro CV in limba romana/engleza la:edit.matei@msvmetal.eu; +420 602 551 865 EDIT MATEI

4147 Republica Ceha Czech Republic, OSTRAVA Czech Republic 742 13 STUDENKA, R. TOMASKA 859 MSV METAL STUDENKA A.S. OPERATOR CNC 8341 20 15 Operator pe utilaje strung sau freza CNC.(piese forjate, piese si subansamble pentru vagoane, masini agricole si constructii metalice.8 ore/zi, 3 schimburi. Calificare si experienta pe strung sau freza CNC. - 800 - 1000 euro net/luna Bonuri de masa - 9 lei/zi lucratoare. Nedeterminata 30.06.2018 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro CV in limba romana/engleza la:edit.matei@msvmetal.eu; +420 602 551 865;+420 556 472 705

4454 Republica Ceha Boskovice PRUMYSLOVA 2453/7 Boskovice, 68001 AnitaB s.r.o. Tehnician masini de cusut 3512 20 1 Deservirea și instalarea mașinilor de cusut, comunicarea cu clienții, controlul producției.Salariul incepe de la 780 euro, in functie de experienta. Scoala tehnica;experienta minim 3 ani;experiența la repararea și service-ul mașinilor de cusut. Engleza 780 euro brut/luna Nedeterminata 31.03.2018 SOARE Valentina db_eures@db.anofm.ro CV in limba engleza la email: vrablik@anita.cz. Igor Vrablik; +420515553622

4012 Spania Castillia - Leon Burgos Adventis Solutions tehnician 3113 2712 3 Locurile de munca sunt in Romania. De preferabil candidati din judetele: Galati, Tulcea si Constanta. Locurile de munca sunt pentru intretinere, reparatii turbine eoliene (etansari, lubrefieri, etc. echipamente); verificare generator WTG; BIM; schimb de ulei Pitch&Yaw; asigurarea calitatii si securitatii in munca pe domeniu pregatire in domeniul electromecanic; experienta in domeniu; lucrul la inaltime; cunostinte de baza-lucru PC limba engleza (dar nu este obligatoriu) 800 euro net/luna perioada determinata - 2 ani 31.03.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro Se trimite CV in limba engleza la adresa de email: lj.herrero@adventisolutions.com

4418 Spania Lleida Puigverd de Lleida Fruits Queralt agricultor 6114 123 150 Grupul de firme Queralt este compus din mai multe ferme dedicate producerii si comercializarii fructelor. Muncitorii vor lucra in camp: cules fructe, curatat pomi.In fabrica: aranjarea fructelor in lazi si caserole 100-femei pentru munca in camp (cules fructe: caise, cirese, nectarine, piersici, pere,etc.) si ambalatul fructelor in depozit; 50 - barbati pentru munca in camp (activitatea principala: curatat pomi), din care: 1 sofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de munca (categoria D+atestat); 2 soferi camion pentru transportul fructelor din camp la depozit (categoria C+E si atestat) si 2 tractoristi nu se solicita 6.25 euro brut/ora (pentru lucrul in camp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul in fabrica) Transportul dus-intors Spania il plateste muncitorul. Pentru locuinta (utilitati) si alte cheltuieli se retine 10% din salariu in primul an si in al doilea an 5% din salariu. Locuintele au zona comuna de spalatorie si bucatarii. Familia va locui in camere separate. Se primeste set complet de lenjerie de pat si echipament de protectie individual (in cazul pierderii acestuia, se plateste). Contractul de munca se semneaza in Spania (dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala-obtinere NIE). aprilie - septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire pana in luna noiembrie 31.03.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, CV, adeverinta medicala "apt pentru munca".Data si locatia bursei se va comunica la o data ulterioara.

4452 Spania Huesca Almudevar ARS ALENDI SA muncitor ferma de porci 6320 146 4 hranirea si ingrijirea porcinelor; ingrijirea animalelor gestante; ajuta la mutarea porcinelor nu se solicita calificare, nu se solicita experienta; se lucreaza si in weekend; se solicita carnet de conducere limba spaniola- cunostinte de baza 1200-1350 euro brut/luna data incepere contract: luna februarie; 40 ore/saptamana; se poate lucra si in weekend; contract temporar cu posibitati de prelungire (contract permanent) 01.07.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro CV in limba engleza/spaniola prin email la brodriguez@alendi.es

4453 Spania Huesca Almudevar ARS ALENDI SA supervisor ferma porci 6320 146 1 supervizare si control productie; planificare si supervizare echipa de muncitori; rezolvare eficienta probleme tehnice certificat de calificare in domeniu;experienta in domeniu; carnet de conducere limba spaniola- cunostinte de baza 1350 - 1450 euro brut/luna data incepere contract: luna februarie; 40 ore/saptamana; se poate lucra si in weekend; contract temporar cu posibitati de prelungire (contract permanent) 01.07.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro CV in limba spaniola prin email la brodriguez@alendi.es

4463 Spania Asturias Oviedo Professional Work ETT strungar CNC 8121 2511 3 producere de piese metalice diverse; calculare/stabilire/programare parametri pe masini de strunjit CNC tip: Siemens, Heidenhain sau Fagor; verificare, masurare si control piese finite; experienta in folosirea micrometrelor si dispozitivelor de calibrare; abilitate de a citi desenele/schitele tehnice scoala profesionala de specialitate cunoasterea limbii spaniole reprezinta avantaj 15.000 - 25.000 euro brut/an angajatorul ofera sprijin in gasirea de locuinta nedeterminat 29.03.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se trimite CV in lb spaniola sau engleza sau romana pe adresa de email: elenabran@professionalworkett.com

4494 Spania Alicante Benejuzar CASTILLO TRANS sofer camion transport international 8332 4941 2 companie de transport rutier (de regula in Franta si Germania) permis conducere: categoria C+E; card tahograf nu se specifica 1710 - 2730 euro brut/lunar (salariul minim oferit de 1710 euro este pentru soferi camion fara experienta) temporar 14.05.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se trimite CV + scrisoare de intentie la adresa de email a angajatorului: carlos.bascunana@castillotrans.com; telefon contact: 0034966736986

4497 Spania Asturias Ovideo Professional Work ETT operator fabricare cazane 8121 2511 3 lucru in ateliere; pregatirea materialelor pentru asamblarea cazanelor; folosirea instrumentelor de masura vechime in ocupatie-minim 5 ani; experienta in citirea desenelor de ansamblu cunoasterea limbii spaniole reprezinta avantaj 15000 eurobrut/an angajatorul ofera sprijin in gasirea de locuinta neprecizat 19.03.2018 COCHIRLEA Liviu vl_eures@vl.anofm.ro se trimite CV in lb spaniola sau engleza sau romana pe adresa de email: elenabran@professionalworkett.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu